طرز پخت بیسکوییت خندان

 


مواد لازم برای بیسکوییت:

کره 185 گرم
پوست لیموی رنده شده 1 قاشق چایخوری
پودر شکر 120 گرم
شکلات چیپسی 60 گرم
آرد ذرت 130 گرم
آرد سفید 165 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری


مواد لازم برای کرم:


خامه 80 میلی لیتر
شکلات سیاه 125 گرم
آب پرتقال 1 ق.س
کره 60 گرم

 

دستور پخت:

کره را به همراه پودر شکر می زنیم تا سبک شود و به شکل کرم درآید . سپس پوست لیمو و بعد از آن شکلات را اضافه می کنیم . مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم.
آرد و آرد ذرت و بیکینگ پودر را الک می کنیم و به مخلوط بالا اضافه می کنیم.
بعد از مخلوط شدن مواد 1 قاشق سوپخوری ماست و یا انواع کرم های میوه ای را به مواد بالا اضافه می کنیم تا مواد خمیری شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 2 میلی متر باز می کنیم.با قالبی که در شکل می بینید قالب می زنیم و برش ها را داخل سینی فر قرار می دهیم.
حرارت فر 190 درجه سانتیگراد باید باشد. شیرینی ها را به مدت 12 دقیقه می پزیم. بعد از پخت از سینی خارج می کنیم.زمان می دهیم تا خنک شود و بعد کرم ها را میان بیسکوییت ها می ریزیم.

 


طرز تهیه کرم :

خامه را روی حرارت ملایم می جوشانیم. آب پرتقال و کره را داخل آن می ریزیم. خوب مخلوط می کنیم تا کرم صاف و یکدست شود.
سپس از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا خودش را بگیرد و قابل استفاده شود و سپس شکلات رو بهش اضافه می کنیم .

 


و در نهایت کرم رو روی بیسکوییت گذاشته و بیسکوییت دیگر رو روش میذاریم .

/ 0 نظر / 234 بازدید